Pravila o privatnosti za Gervasi Italia SPA

At Gervasi Robotika, dostupna sa https://www.gervasi.eu, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi Gervasi Robotika i kako je koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova se pravila o privatnosti odnose samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i / ili prikupljali u Gervasi Robotika. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice. Naša politika privatnosti kreirana je uz pomoć Besplatni generator privatnosti.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, prihvaćate našu politiku privatnosti i prihvaćate njene uvjete.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje ste tražili da pružite i razlozi zašto vas od njih traži da vam postanu jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje nam možete poslati i sve ostale podatke koje odlučite da nam date.

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše kontaktne podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružite, upravljajte i održavajte našu web stranicu
  • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
  • Shvatiti i analizirati kako koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Komuniciramo s vama bilo izravno ili putem nekog od naših partnera, uključujući službu za korisnike, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web mjesto te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šaljem vam e-poštu
  • Pronađite i spriječite prevaru

Log Files

Gervasi Robotika slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, oglasminiupravljanje stranicama, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Cookies i web beacons

Kao i bilo koje drugo web mjesto, Gervasi Robotika koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Za općenitije podatke o kolačićima, molimo pročitajte više na web stranici Cookie Consent.

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašavačkih partnera Gervasi Robotika.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili Web Beacon koji se koriste u njihovim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Gervasi Robotika, koja se šalje izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Gervasi Robotics nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Treće strane Pravila privatnosti

Gervasi Pravila o privatnosti Roboticsa ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

Prava o privatnosti CCPA (ne prodajte moje osobne podatke)

U skladu s CCPA-om, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zatražite da poduzeće koje prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove osobnih podataka koje je poduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Prava na zaštitu podataka GDPR

Željeli bismo biti sigurni da ste potpuno svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup - Imate pravo zatražiti kopije vaših osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravljanje - imate pravo zatražiti da ispravimo bilo koje podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo tražiti da ispunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje - Imate pravo tražiti brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničavanje obrade - Imate pravo tražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka - Imate pravo tražiti da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i vode svoje online aktivnosti.

Gervasi Robotics svjesno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakvu vrstu informacija na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da brzo uklonimo takve informacije iz naše evidencije.